JOBY Tablet Mount GripTight Pro 2

JOBY Tablet Mount GripTight Pro 2
Kategorier: Mikrofoner
Brand: JOBY
749 SEK
Mer Info!

JOBY Tablet-fäste GripTight Pro 2. Skapa, anslut, titta på eller arbeta med GripTight Tablet PRO 2 Mount och din favoritsurfplatta

  • Säkrar en surfplatta med en bredd på 13-23,5 cm
  • Ökat djup rymmer de flesta skyddsfodral
  • Luta upp till 180° och växla enkelt från liggande till stående
  • Lägg till en mikrofon eller ljus för att höja ditt innehållsskapande
  • Lägg till GorillaPod-armar via två ytterligare ¼-20” fästen

JOBY GripTight Tablet PRO 2-fästet är vårt nyaste surfplattafäste av professionell kvalitet som är designat för att säkert hålla de senaste surfplattorna, så att du kan skapa, ansluta, titta på eller arbeta när du är på språng. Övergång sömlöst från liggande till stående läge och hitta den perfekta vinkeln med intuitiva kontroller.

Med denna nya design kan käftarna nu rymma alla surfplattor med en bredd på 13 till 23,5 cm och ett djup på upp till 17 mm, vilket möjliggör ett smalt skyddsfodral.

Med en avtagbar Cold Shoe PRO kan du lägga till en Beamo-belysning eller Wavo-mikrofon för att omedelbart höja ditt innehållsskapande, videosamtal eller konferenser hemma. För att skapa innehåll finns det två ¼-20” monteringspunkter på varje sida av surfplattans fäste för GorillaPod-armar som gör att flera tillbehör kan läggas till (armar och tillbehör säljs separat).

Med en standard ¼-20”-anslutning kan GripTight Tablet PRO 2-fästet perfekt paras med en GorillaPod eller något annat stativ du arbetar med.

JOBY Tablet Mount har måtten 16,8 x 8 x 6 cm.