KITSOUND Hörlur Hudson Sport In-Ear Trådlös Svart

KITSOUND Hörlur Hudson Sport In-Ear Trådlös Svart
Kategorier: Mikrofoner
Brand: KITSOUND
349 SEK
Mer Info!

KITSOUND Bluetooth-hörlurar Hudson In Ear

  • Inbyggd samtalshantering och spårkontroll
  • 4,5 timmar lyssnande
  • 1,5 timmars laddningstid
  • Magnetiska öronpluggar

Bluetooth och samtalshantering
Du kan helt enkelt koppla Hudson Bluetooth-hörlurar till din enhet för upp till 4,5 timmars oavbruten lyssning. Du har också fullständig kontroll med inbyggd samtalshantering, och spårkontroll för att göra det enkelt att byta låt.
Smart design
Vi har designat Hudson Bluetooth-hörlurar för ultimat komfort med sin lätta, eleganta design och med en matt mjuk ytfinish. Du kommer också att njuta av  ett lyssnande med hög kvalitet, med vår kristallklara signaturljuddesign.
Trasselfritt lyssnande
Vi vet hur mycket tid som slösas bort på att reda ut trassliga kablar före ett gympass, eller en springtur längs stranden. Vi har därför använt de senaste materialen som står till vårt förfogande för att ge dig en smart, platt, trasselfri kabel. Du behöver inte vänta länge på att lyssna,  med Hudsons 1,5 timmars laddningstid.
Magnetiska öronpluggar
Vi har skapat Hudson Bluetooth-hörluren med en magnetisk personlighet! Du kommer att glömma besväret med att reda ut kablar, med dess magnetiska öronpluggar som håller den ihop. Du kan också välja mellan flera öronplugg-storlekar, för att anpassa din lyssning för extra komfort.