RADICOVER Anti Radiation Mobilecase PU Samsung S22 Flipcover Black RFID

RADICOVER Anti Radiation Mobilecase PU Samsung S22 Flipcover Black RFID
Kategorier: Mikrofoner
Brand: RADICOVER
299 SEK
Mer Info!

Radicover strålningsskyddande mobilfodral för Samsung S22 i konstläder skyddar mot 86% av Mobilstrålningen. RFID skyddar dina kreditkort mot skimning och Flipcover ger bekväm ställfunktion.

  • Skyddar mot 86% av mobilstrålningen
  • RFID-skydd mot kontaktlöst kreditkortsbedrägeri
  • Skyddar din telefon mot stötar och repor
  • 3 fack för kreditkort, 1 fack för sedlar
  • Konstläder

Det eleganta strålningsskyddande mobilfodralet Radicover, är tillverkad av läckert mjukt konstläder. Flipcover-funktionen innebär att du får en smidig ställfunktion för t ex. titta på filmer.

De trådlösa RFID-signalerna dina kontaktlösa kreditkort släpper ut kan blockeras, om du förvarar dina kreditkort i ett anti-strålningsskyddande mobilfodral med RFID teknik från RadiCover. 

Mobilskalet har ett speciellt anti-strålningsmembran på framsidan av väskan, som effektivt minskar upp till 86% av den elektromagnetiska mobilstrålning som sänds från din mobiltelefon till ditt huvud och kropp. Samtidigt skyddar fodralet din smartphone mot slag och repor.

För att undvika de skadliga strålarna och värmen från telefonen, tala med locket stängt över  skärmen. Omslaget är utrustat med hål för högtalare och mikrofon som gör det möjligt att uppnå maximal strål-reduktion på upp till 86%. Du är således väl skyddad både när du pratar i telefon och när den är inne, till exempel fickan eller väskan.

Eftersom fodralet endast skyddar mot framsidan, måste därför detta alltid vändas in mot kroppen för att uppnå skydd. Med klaffen stängd framför skärmen undviker du både strålar och “varmt öra” och värme mot huvud, vilket är bevisat skadligt.