RAPOO Adapter USB-C UCA-1002 USB-C to 3.5mm Audio Adapter

RAPOO Adapter USB-C UCA-1002 USB-C to 3.5mm Audio Adapter
Brand: RAPOO
299 SEK
Mer Info!

RAPOO Adapter USB-C UCA-1002 USB-C till 3,5 mm ljud. Hög kompatibilitet och 16-bitars/48kHz ljud tack vare inbyggd DAC (Digital-to-Analogue Converter).

  • Anslut valfri ljudenhet (3,5 mm-kontakt) till en USB-C-enhet
  • Enkel Plug & Play, inga inställningar/drivrutiner behövs
  • Vändbar ultratunn USB-C-kontaktdesign
  • Kompakt och bärbar
  • Kompatibel med alla större operativsystem

Detta praktiska tillbehör från Rapoo är ett måste för alla som behöver ansluta hörlurar eller högtalare till sin USB-C-notebook eller annan enhet. Med en elegant men ändå hållbar exteriör med aluminiumhölje, gör Rapoos UCA-1002 att du kan ansluta vilken ljudenhet som helst med en 3,5 mm-kontakt, som hörlurar och högtalare, till USB-C-porten på din bärbara dator, MacBook, surfplatta, smartphone eller annan USB-C-enhet.

UCA-1002 har en vändbar ultratunn design av USB-C-kontakten, som erbjuder extra bekvämlighet och eliminerar det välkända problemet med kontaktens orientering eller kabelriktning. Anslut den enkelt, oavsett sida!

Det är den perfekta följeslagaren för enheter med en USB-C-port men utan 3,5 mm-port, som din smartphone eller surfplatta. Tack vare den integrerade Digital-to-Analog Converter (DAC) levererar UCA-1002 hög kompatibilitet och 16-bitars/48kHz ljud.

Du kan enkelt använda UCA-1002 med alla större operativsystem och populära USB-C-enheter. Den är helt Plug & Play, det behövs inga ytterligare drivrutiner eller programvara, anslut bara USB-C-ingångskabeln och du är redo att gå.